"Saisinko viedä huomiosi hetkeksi? Tämä ei ole pelkkä yritysesittely, tämä on meidän perheemme ja Lehtisen sukutilan tarina. Kaikki alkaa vanhasta navetasta 1900-luvun alussa. Lehmien lähdettyä ja navetan oltua pitkään tyhjillään tilan nuori isäntä tulevan vaimonsa kanssa teki päätöksen muuttaa kotitilan vanha navetta juhlatilaksi."

Idea tunnelmallisesta juhlatilasta syntyi meidän,  yrittäjäpariskunnan, omista häistämme vuonna 2013. Husulan Vintin puitteet onkin luotu rakkaudella ja vanhaa kunnioittaen.

Meillä nautit maalaisidyllistä ripauksella glamouria sekä ystävällisestä palvelusta. Laadukkaissa tiloissa järjestät jopa 120 hengen ikimuistoiset juhlat.

Suunnitteletpa unelmiesi häitä tai muita juhlia, yritystilaisuutta tai kokousta, olemme uniikki juhlatila sinua varten. Palvelut ovat käytettävissä ympäri vuoden – kesän ensimmäisistä säteistä talven paukkuviin pakkasiin.

Juhlatilan lisäksi palveluihimme kuuluu mökkimajoitusta sekä hää-ja juhlasuunnittelua. Voit vuokrata meiltä tilat ja suunnitella juhlat itse tai tilata toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.