PeuranKellon idyllisessä kahvilassa voit nauttia tuoreista kotileivonnaisista sekä ostaa lähialueella tuotettuja käsitöitä ja elintarvikkeita. Kahvila sijaitsee vanhassa kaupparakennuksessa, joka on toiminut Osuuskauppa Oma-Pohjan sekatavarakauppana vuoteen 1977 asti. Osa kaupan alkuperäisistä kalusteista on yhä käytössä. 

Leivonnaisissa on suosittu paikallisia raaka-aineita (jauhoja, vihanneksia) ja luonnon antimia (marjoja ja sieniä) aina, kun niitä on saatavilla. Leivonnaisia myydään myös mukaan. Varaathan isommat erät etukäteen. Valikoimaan kuuluvat myös peruselintarvikkeet.

Putiikin puolelta löydät lähialueen käsityöläisten tuotteita niin arjen käyttöön kuin lahjaksikin. Tuotevalikoima on laaja: nahkatuotteista (mm. lentäjän hatut) puusepän tuotteisiin, räsymattoihin ja lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin, kuten Vuolenkosken vehnämyllyn jauhoihin, Mooseksen Viljan spelttiin ja hunajaan. 

Kahvilassa on ilmainen WLAN-yhteys. Myynnissä on myös viehelupia paikallisiin vesiin sekä Vuolenkosken ja Koskenniskan kalastuskuntien pyydysmerkkejä.

Tarkemmat aukiolotiedot löytyy täältä

"Saisinko viedä huomiosi hetkeksi? Tämä ei ole pelkkä yritysesittely, tämä on meidän perheemme ja Lehtisen sukutilan tarina. Kaikki alkaa vanhasta navetasta 1900-luvun alussa. Lehmien lähdettyä ja navetan oltua pitkään tyhjillään tilan nuori isäntä tulevan vaimonsa kanssa teki päätöksen muuttaa kotitilan vanha navetta juhlatilaksi."

KILKKILÄN & YLI-KAITALAN TILOILLE (Minimi 20 hlö)

Kilkkilän Kotieläintilalle Vuolenkoskelle katsomaan peräti 15 eri eläinlajia! Ilmottautuminen Farmipuodissa.

  • Kahvi ja sämpylä
  • Eläinten esittely Mm. strutseja, alpakoita, poroja, kanoja ym.

Eläimiä voi sitten katsella itsenäisesti tai oppaan johdolla. Farmipuodista voi ostaa mm. tilan grillimakkaraa, naudanlihaa, munia, saippuaa, strutsinnahkaisia käsitöitä ym. Kilkkilässä vierailu kestää noin 1.5 tuntia.


Jatketaan matkaa Kymijoen toiselle puolelle Mankalankylään Yli-Kaitalan tilalle. Yli-Kaitalan Isäntä esittelee ainutlaatuista Sammalsaunaa, sen väri-, tuoksu ja äänimaailmaa. Erikoisessa saunassa tarjoillaan ryhmälle lemmenjuomaa! Tila vuokraa hyvin varustettuja lomamökkejä ja järjestää juhlia, kokous-,sauna-.ja kalastuspalveluita. Ruokaillaan tilausravintola Ketunleivässä runsas kolmen lajin maalaisateria. Esim.Kermainen porkkanakeitto, paistettua lohta & haukipihvejä, lohkoperunaa, kasviksia, kanttarellikastiketta, jälkiruuaksi mustikka-talkkunahyvettä ja kahvia

Hinta: 890e/20 henkilöä, lisähenkilöt 43,50 e/hlö

Ota yhteyttä! 0500-750612 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.