Huoneistohotelli Kymenvirran rannalla lähellä luontoa. Lähellä palveluita ja samalla luonnonhelmassa. Loistavat mahdollisuudet mm. kalastukseen, retkeilyyn, luontoliikuntaan...

*majoitusta kahdenhengen huoneissa (aamiaisella)

*huoneita 10kpl,joista osa soveltuu perhehuoneeksi lisävuode mahdollisuudella

* ruokailut tilauksesta

*naiten ja miesten saunavuorot joka päivä. myös tilaus sauna.

*mahdollisuus järjestää juhlia

*aktiviteetteja mm. paintball (tilattava etukäteen)

KILKKILÄN & YLI-KAITALAN TILOILLE (Minimi 20 hlö)

Kilkkilän Kotieläintilalle Vuolenkoskelle katsomaan peräti 15 eri eläinlajia! Ilmottautuminen Farmipuodissa.

  • Kahvi ja sämpylä
  • Eläinten esittely Mm. strutseja, alpakoita, poroja, kanoja ym.

Eläimiä voi sitten katsella itsenäisesti tai oppaan johdolla. Farmipuodista voi ostaa mm. tilan grillimakkaraa, naudanlihaa, munia, saippuaa, strutsinnahkaisia käsitöitä ym. Kilkkilässä vierailu kestää noin 1.5 tuntia.


Jatketaan matkaa Kymijoen toiselle puolelle Mankalankylään Yli-Kaitalan tilalle. Yli-Kaitalan Isäntä esittelee ainutlaatuista Sammalsaunaa, sen väri-, tuoksu ja äänimaailmaa. Erikoisessa saunassa tarjoillaan ryhmälle lemmenjuomaa! Tila vuokraa hyvin varustettuja lomamökkejä ja järjestää juhlia, kokous-,sauna-.ja kalastuspalveluita. Ruokaillaan tilausravintola Ketunleivässä runsas kolmen lajin maalaisateria. Esim.Kermainen porkkanakeitto, paistettua lohta & haukipihvejä, lohkoperunaa, kasviksia, kanttarellikastiketta, jälkiruuaksi mustikka-talkkunahyvettä ja kahvia

Hinta: 890e/20 henkilöä, lisähenkilöt 43,50 e/hlö

Ota yhteyttä! 0500-750612 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PeuranKellon idyllisessä kahvilassa voit nauttia tuoreista kotileivonnaisista sekä ostaa lähialueella tuotettuja käsitöitä ja elintarvikkeita. Kahvila sijaitsee vanhassa kaupparakennuksessa, joka on toiminut Osuuskauppa Oma-Pohjan sekatavarakauppana vuoteen 1977 asti. Osa kaupan alkuperäisistä kalusteista on yhä käytössä. 

Leivonnaisissa on suosittu paikallisia raaka-aineita (jauhoja, vihanneksia) ja luonnon antimia (marjoja ja sieniä) aina, kun niitä on saatavilla. Leivonnaisia myydään myös mukaan. Varaathan isommat erät etukäteen. Valikoimaan kuuluvat myös peruselintarvikkeet.

Putiikin puolelta löydät lähialueen käsityöläisten tuotteita niin arjen käyttöön kuin lahjaksikin. Tuotevalikoima on laaja: nahkatuotteista (mm. lentäjän hatut) puusepän tuotteisiin, räsymattoihin ja lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin, kuten Vuolenkosken vehnämyllyn jauhoihin, Mooseksen Viljan spelttiin ja hunajaan. 

Kahvilassa on ilmainen WLAN-yhteys. Myynnissä on myös viehelupia paikallisiin vesiin sekä Vuolenkosken ja Koskenniskan kalastuskuntien pyydysmerkkejä.

Tarkemmat aukiolotiedot löytyy täältä

Husulan Vintti järjestää toistamiseen avoimet ovet, tällä kertaa hieman edellistä isommin! 
Tervetuloa tutustumaan maalaisromanttiseen juhlatilaan ja juhlien järjestämiseen liittyviin yrityksiin, jotka ovat mukana tapahtumassa.